Til toppen
Jeg hjelper dere med alt fra brukerstøtte og rådgiving til prosjekthåndtering og utvikling av kundetilpasninger.
Aleksander Akerø

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som løsningsarkitekt og utvikler i Gurusoft. Dette innebærer at jeg ofte er i kontakt med våre kunder, enten i prosjektsammenheng, enkeltbestillinger eller ved kundestøtte. I tillegg er jeg med på å planlegge og implementere kundetilpasninger for dere som trenger det. Dette gjelder egentlig på alt fra integrasjoner til tilpasninger i selve nettbutikken. Jeg er opptatt av å finne gode løsninger, og hjelpe dere å ta riktige valg.

Utenom det er jeg også aktiv i Gurusofts interne produktutvikling, både ved planlegging og strukturering av dette arbeidet, såvel som ved å utvikle nye tilleggsprodukter til nettbutikken. 

Jeg jobber også aktivt med stadige kvalitetsforbedringer, både når det gjelder interne prosesser, og i viktige kundeprosesser. Jeg er spesielt opptatt av kvalitetssikring i testfasen, og bidrar gjerne med tips og råd til dere som skal planlegge og gjennomføre tester. 

Min bakgrunn

Jeg har Bachelor-grad i Informatikk fra Universitetet i Sørøst-Norge, tidligere kalt Høgskolen i Telemark. Før dette har jeg hatt mindre jobber som IT-vakt på skolen. I tillegg har jeg jobbet med kundestøtte hos Equinor, den gang Statoilhydro.

Vitas, Tommy og jeg startet i Gurusoft samme dag, like etter at jeg var ferdig med studiene sommeren 2011. Jeg bodde da i Tønsberg og startet ved Gurusofts Sandefjordkontor. Etter 4-5 år begynte hjemlengselen å melde seg og jeg ønsket å flytte hjem til Stavanger. Jeg ønsket ikke å slutte i Gurusoft, og Gurusoft ønsket tydeligvis ikke å miste meg, så dette ble starten på Gurusofts kontor i Stavanger. Nå holder jeg til i sentrum av Stavanger og i nærheten av mange av våre kunder.

Annet om meg

Som de fleste IT-folk er jo teknologi og automatisering alltid en interesse. Dette innebærer at jeg også driver med utvikling privat, og at jeg liker å skaffe meg og fikle med "dingser", som f.eks. smarthuskomponenter.

I tillegg liker jeg å drive med idrett når jeg har tid og mulighet. Da driver jeg med alt fra fotball, sykling, rulleskøyter og innebandy til turer med hunden.

Jeg spiller også golf, og når jeg er i Sandefjord prøver jeg å få til en golfrunde eller to, gjerne med kolleger som jeg får lokket med meg.