Til toppen
Jeg er en kundeservicekonsulent som er opptatt av at alle våre kunder skal vokse og bli bedre sammen med oss. Det å kunne bidra til andres suksess gir meg en stor glede.
Aksel Pindsle Frøybu

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber på Kundeservice som en del av teamet som skal sørge for at saker i vårt supportsystem blir ivaretatt, og følge dere opp med de behov for bistand dere har.

Min bakgrunn

Jeg holder for tiden på med en bachelorgrad innen IT- og informasjonssystemer samtidig som jeg kombinerer dette med jobben jeg har hos Gurusoft.

Jeg har et fagbrev innen kontor og servicefag som jeg fikk mens jeg gikk på Sandefjord Videregående skole.

Tidligere har jeg vært lærling hos Komplett i 4 år og jobbet som fast ansatt der i 1 år. Der jobbet jeg for det meste som tollmedarbeider og Kredittmedarbeider, jeg hadde også noen andre økonomioppgaver imellom. Det er her jeg fikk fagbrevet mitt.

Annet om meg

Jeg har vært fotballinteressert så lenge jeg kan huske, laget jeg holder med er Arsenal og bruker mye tid til å følge med på dem. Ellers går mye tid til å gå tur med hunden min. 

Jeg er alltid på utkikk etter nye hobbyer og måter jeg kan utfordre meg selv på. Den nyeste hobbyen er fluefiske, så vi får se hvordan det går.

Alle idretter og hobbyer interesserer meg, dersom dere har en lidenskap her i livet så vil jeg gjerne høre om det.